Wat te doen aan klimaatverandering

Er zijn verschillende manieren om het effect van klimaatverandering op de planeet te verminderen. Een manier is om te spreken met uw gekozen functionarissen en uw bezorgdheid over de opwarming van de aarde te uiten. U kunt het Congres ook aanmoedigen om koolstoflimieten op te leggen en vervuilers te laten betalen voor hun emissies. Bovendien kunt u uw deel doen om openbare gronden te beschermen en offshore boren te stoppen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om hernieuwbare energiebronnen te gebruiken om uw huis van stroom te voorzien.

Peilingen tonen aan dat mensen klimaatverandering veroorzaken

De resultaten van een recente studie tonen aan dat negen van de tien mensen geloven dat mensen klimaatverandering veroorzaken. Deze bevinding komt overeen met eerdere resultaten, hoewel sommige mensen nog steeds twijfelen aan de wetenschappelijke consensus. De eerste auteur van Studys, Mark Lynas, is een bezoekende fellow bij de Alliance for Science.

Peilingen tonen aan dat het publiek overweldigend een CO2 -belasting op producenten van fossiele brandstoffen ondersteunt. Het gegenereerde geld zou direct teruggaan in de zakken van Amerikaanse huishoudens. Deze resultaten geven aan dat Amerikanen er steeds meer van overtuigd zijn dat klimaatverandering echt is en dat mensen de primaire oorzaak van het probleem zijn. De meeste wetenschappers zijn het er nu over eens dat klimaatverandering grotendeels door de mens veroorzaakt is. Bovendien ondersteunt tweederde van de Amerikanen consequent een CO2-belasting op fossiele brandstofbedrijven. En een meerderheid van fossiele brandstofafhankelijke staten zijn er ook voorstander van.

Landbouwgronden zijn een natuurlijk reservoir van koolstof

Door de bodem op landbouwgronden te herstellen, heeft een groeiend aantal wetenschappelijk onderzoek gedocumenteerd dat akkerlanden kunnen fungeren als natuurlijke koolstofputten, het verwijderen van koolstof uit de atmosfeer en het opslaan in de bodem. Deze praktijken verbeteren ook de productiviteit van de akkerland, waardoor ze veerkrachtiger zijn voor klimaatverandering.

In de afgelopen eeuw hebben boeren ongeveer 133 gigatonnes koolstof verloren van bodems wereldwijd. Deze verliezen zijn gelijk aan 480 gigatonnes CO2 -emissies. Deze verliezen zijn grotendeels te wijten aan ontbossing, overbegrazing, drainage van wetlands en intensieve grondbewerking. Andere belangrijke bijdragers aan bodemverlies zijn chemische meststoffen en biociden.

Watersense-gelabelde armaturen en apparaten verminderen de koolstofvervuiling

Het installeren van watersense-gelabelde armaturen en apparaten bespaart u geld en helpt de omgeving. De huidige EPA WatRense -standaard is 1,5 gpm. De EPA beveelt ook aan om stroombeperkers en beluchters in armaturen en apparaten te installeren om water te besparen. Sommige nutsbedrijven en steden bieden ook kortingen aan voor het kopen van zeer efficiënte armaturen en apparaten. Bovendien zullen inkoopapparatuur die voldoen aan de criteria voor Energy Star u geld besparen op elektriciteits- en gasrekeningen.

Het Watersense -label wordt op veel plaatsen gebruikt. Het is een indicatie van de efficiëntie van een product en wordt ondersteund door onafhankelijke certificering van derden. Deze certificeringsprogramma’s zorgen voor de integriteit van het Watersense -label. Ze testen ook producten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan EPA -specificaties voor waterefficiëntie. En ze voeren periodieke marktbewaking uit. Watersense-gelabelde producten besparen water en bespaar geld door koolstofvervuiling te verminderen.

Stemmen voor wetgeving en politici om klimaatverandering te bestrijden

Stemmen op wetgeving en politici om klimaatveranderingen te bestrijden, is een manier om een verschil te maken in de toekomst van onze planeet en onze economie. De klimaatcrisis is nu een van de meest dringende problemen waarmee ons land wordt geconfronteerd. De dreigende dreiging van de opwarming van de aarde vormt de meest geloofwaardige existentiële bedreiging voor de mensheid. Het is mogelijk om de uitstoot van fossiele brandstoffen met een derde in de komende vier jaar te verminderen. Als we nu echter geen actie ondernemen, kan de dreiging toenemen en catastrofaal worden. De verkiezingen van 2023 is potentieel cruciaal voor de toekomst van de planeet.

Scroll naar boven